Καρέκλες πολυθρόνες Eεξωτερικού χώρου | Skarakis line

.

Ενεργά φίλτρα

32,26 €

H Πολυθρόνα πολυπροπυλενίου DEFENCE με λιτές γραμμές, ιδανικές διαστάσεις για επαγγελματική χρήση, στιβαρός σκελετός, πιστοποιημένη ποιότητα (CATAS), μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της πολυθρόνας. Κατασκευασμένη εξ΄ολοκλήρου από ανθεκτικό resin ενισχυμένο με fiber glass, με φίλτρο προστασίας για την ηλιακή ακτινοβολία, που προστατεύει το χρώμα από την αλλοίωση. Διατίθεται σε cappuccino,λευκό, σκούρο γκρι και καφέ. Για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέσιμη και χωρίς μπράτσα

*Το μαξιλαράκι έχει έξτρα επιβάρυνση

40,00 €

Η Πολυθρόνα Σκηνοθέτη 325-42 σε στυλ αντικέ από ξύλο Οξιάς σε καταπληκτική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα pvc θέλετε. 

49,00 €

H Καρέκλα εχει Κεραμικό σκελετό σε μαύρο χρώμα με Μωσαϊκό που της δίνει ένα εκκεντρικό στυλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

23,39 €

Μοντέρνα και άνετη πολυθρόνα με σκελετό από αλουμίνιο και κέλυφος από πολυπροπυλένιο ενισχυμένο με fiber glass. Έδρα και πλάτη σε σχέδιο rattan. UV επεξεργασία. Στοιβάζεται. Ιδανική και για επαγγελματική χρήση. Διατίθεται και χωρίς μπράτσα σε λευκό, καφέ, ανθρακί και μπεζ (καπουτσίνο). Κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

*Το μαξιλαράκι έχει έξτρα επιβάρυνση

43,00 €

Η καρέκλα πολυπροπυλενίου SΝΟW κατασκευασμένη από ενισχυμένη ρητίνη με fiber glass για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. UV προστασία για να μην αλλοιωθούν τα χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

46,90 €

Η πολυθρόνα 353-14-001 είναι ο σκελετός του από αλουμίνιο σε χρώμα ανθρακι/γκρι με ρατταν επένδυση. Είναι ιδανική για την αυλή σας η το μπαλκόνι σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.


46,00 €

Η Πολυθρόνα Σκηνοθέτη 325-46 σε στυλ αντικέ από ξύλο Οξιάς σε καταπληκτική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα pvc θέλετε. 

60,00 €

H καρεκλά πολυπροπυλενίου SEGINUS είναι μοντέρνα και άνετη πολυθρόνα με σκελετό από αλουμίνιο και κέλυφος από πολυπροπυλένιο ενισχυμένο με fiber glass. Έδρα και πλάτη σε σχέδιο rattan. UV επεξεργασία. Στοιβάζεται. Ιδανική και για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλη τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

19,90 €

Η Πολυθρόνα Sling textline CDC-016 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρώμα Καφε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μια Άνετη πολυθρόνα που θα δώσει ένα ωραίο ντιζάιν στο χώρο σας!

0,00 €

Η Πολυθρόνα πολυπροπυλενίου SKY LOUNGE κατασκευασμένη από ενισχυμένη ρητίνη με fiber glass για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. UV προστασία για να μην αλλοίωθουν τα χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

39,90 € 50,00 €

Η Καρέκλα πολυπροπυλενίου με κλασσικό χαρακτήρα και μεγάλη αντοχή στης καιρικές συνθήκες ειναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν κατι κλασσικο για εξωτερική χρήση.

19,90 €

Η Πολυθρόνα Sling textline CDC-016 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρωμα γκρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μια Ανετη πολυθρόνα που θα δώσει ένα ωραίο ντιζάιν στο χώρο σας!

24,11 €

Η Πολυθρόνα Μεταλλική 102 από μέταλλο και με το ιδιαίτερο ντιζάιν της θα δώσει στο χώρο σας έναν αέρα χαλαρότητας και ηρεμίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

74,90 €

Η Πολυθρόνα Polywood 624-17-002 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρωμα μαύρο και το polywood έχει χρώμα καφέ!. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

0,00 €

Η Πολυθρόνα SCOTSEL είναι τύπου relax από ξύλο Baboo μεγάλης αντοχής και επειδή είναι ξύλο εμποτισμού διατηρεί την φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα  . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

39,00 €

Η Πολυθρόνα 0005 είναι μεταλλική και είναι βαμμένη με την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής που εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα προστασία από σκουριά και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι στοιβαζομενη!

19,90 €

Η πολυθρόνα HutingtonBistro είναι σιδερένια σε χρώμα καφέ wicker . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.


89,00 €

Η Πολυθρόνα κουνιστή 62127 είναι από γαλβανιζέ μέταλλο και με το ιδιαίτερο ντιζάιν της θα δώσει στο χώρο σας έναν αέρα χαλαρότητας και ηρεμίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

37,95 €

Η πολυθρόνα πολυπροπυλενιου PANAMA είναι στοιβαζόμενη και κατασκευασμένη από ενισχυμένη ρητίνη με fiber glass για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. UV προστασία για να μην αλλοίωθουν τα χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.