ΕΠΙΣΤΡΏΜΑΤΑ | Skarakis line

.

Φιλτράρισμα κατά

Μάρκα

Μάρκα

Χρώμα

Χρώμα

Διαστάσεις στρώματος

Διαστάσεις στρώματος

Υλικο κατασκευής

Υλικο κατασκευής

Ενεργά φίλτρα

179,00 €

Το Επίστρωμα 6mm  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Memory Foam της δημοφιλής σειράς θα σας ικανοποιήσει απολύτως.  Με «αφρό μνήμης» (τύπου NASA) και με επεξεργασία physiomassage το επίστρωμα Memory Foam θα προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες . Η τεχνολογία του Memory Foam βοηθάει το επίστρωμα να μάθει το σώμα σας και να το στηρίζει όπως πρέπει. Η ανατομική δράση του καταπραΰνει  τον κάθε πόνο  και απαλύνει την μέση. Δεν ασκεί πιέσεις και με σταδιακή αργή επαναφορά παραμένει πάντα τέλειο για εσάς. Επίστρωμα με σταθερή θήκη καπιτονέ φάσα 3d, Physiomassage και 4 λάστιχα.Το επίστρωμα Memory Foam αποτελείται από το πρωτοποριακό υλικό Natural Eurolatex γνωστό για την μεγάλη ελαστικότητα του και εξαιρετική αντοχή.

140,00 €

Το Επίστρωμα 6mm  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Memory Foam της δημοφιλής σειράς θα σας ικανοποιήσει απολύτως.  Με «αφρό μνήμης» (τύπου NASA) και με επεξεργασία physiomassage το επίστρωμα Memory Foam θα προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες . Η τεχνολογία του Memory Foam βοηθάει το επίστρωμα να μάθει το σώμα σας και να το στηρίζει όπως πρέπει. Η ανατομική δράση του καταπραΰνει  τον κάθε πόνο  και απαλύνει την μέση. Δεν ασκεί πιέσεις και με σταδιακή αργή επαναφορά παραμένει πάντα τέλειο για εσάς., Physiomassage και 4 λάστιχα.Το επίστρωμα Memory Foam αποτελείται από το πρωτοποριακό υλικό Natural Eurolatex γνωστό για την μεγάλη ελαστικότητα του και εξαιρετική αντοχή.

90,00 €

Το Επίστρωμα 6mm  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ με Σταθερή θήκη καπιτονέ με φάσα 3D θα σας προσφέρει τέλεια προστασία και άνεση, το επίστρωμα Ergolatex είναι εγγύηση.  Το παχύ αυτό επίστρωμα είναι μαλακό και βολικό, ενώ καλύπτει και προστατεύει κατάλληλα το στρώμα σας.  Ο 3D  εξαερισμός του φροντίζει για  την συνεχή ροή αέρα και έτσι το επίστρωμα έχει πάντα όγκο και αντοχή.  Με το επίστρωμα Ergolatex μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι και άνετοι  χωρίς να ανησυχείτε για το στρώμα σας.Το επίστρωμα Ergolatex είναι φτιαγμένο από αφρώδες πορώδες υλικό, ιδανικό και για την καλύτερη στήριξη στον ύπνο.  Καλύπτεται από το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα Aloe Vera που δρα ευεργετικά στο δέρμα και έχει αντιβακτηριδιακή δράση, και θα καταπραΰνει τόσο εσάς όσο και το στρώμα σας Έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες, δηλαδή διατηρεί πάντα την ιδανική θερμοκρασία ανεξαρτήτως εποχής.

70,00 €

Το Επίστρωμα 6mm  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ με θα σας προσφέρει τέλεια προστασία και άνεση, το επίστρωμα Ergolatex είναι εγγύηση.  Το παχύ αυτό επίστρωμα είναι μαλακό και βολικό, ενώ καλύπτει και προστατεύει κατάλληλα το στρώμα σας.  Ο 3D  εξαερισμός του φροντίζει για  την συνεχή ροή αέρα και έτσι το επίστρωμα έχει πάντα όγκο και αντοχή.  Με το επίστρωμα Ergolatex μπορείτε να κοιμηθείτε ήσυχοι και άνετοι  χωρίς να ανησυχείτε για το στρώμα σας.Το επίστρωμα Ergolatex είναι φτιαγμένο από αφρώδες πορώδες υλικό, ιδανικό και για την καλύτερη στήριξη στον ύπνο.  Καλύπτεται από το ειδικά επεξεργασμένο ύφασμα Aloe Vera που δρα ευεργετικά στο δέρμα και έχει αντιβακτηριδιακή δράση, και θα καταπραΰνει τόσο εσάς όσο και το στρώμα σας Έχει θερμορυθμιστικές ιδιότητες, δηλαδή διατηρεί πάντα την ιδανική θερμοκρασία ανεξαρτήτως εποχής.

48,13 € 64,03 €
Χρώμα :

Ανωστρωμα CARBON για στρώμα 160x200cm όπου θα δωσει μια διαφορετική αίσθηση και πιο ποιοτικό ύπνο!

38,97 € 51,77 €
Χρώμα :

Παπλωμα CARBON απο υφασμα σε χρώμα λευκό με γκρι με διαστασεις 240x220x0cm.

0