Καρέκλες

.

Ενεργά φίλτρα

24,11 €

Η Πολυθρόνα Μεταλλική 102 από μέταλλο και με το ιδιαίτερο ντιζάιν της θα δώσει στο χώρο σας έναν αέρα χαλαρότητας και ηρεμίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

20,08 €

Η Πολυθρόνα Μεταλλική 159 από μέταλλο και με το ιδιαίτερο ντιζάιν της θα δώσει στο χώρο σας έναν αέρα χαλαρότητας και ηρεμίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

190,94 € 241,935484 €

Κούνια εξωτερικού χώρου μεταλλική με πλέξη Wicker από συνθετικό Rattan σε χρώμα  φυσικό/λευκό  και εκρού μαξιλάρι για τον κήπο σας η το μπαλκόνι σας. 

190,94 € 241,935484 €

Κούνια εξωτερικού χώρου μεταλλική με πλέξη Wicker από συνθετικό Rattan σε χρώμα  γκρι/λευκό  και γκρι μαξιλάρι για τον κήπο σας η το μπαλκόνι σας. 

89,00 € 95,90 €

Παιδικό Καρεκλάκι φαγητού απο μασίφ ξύλο οξιάς και απο πλακαζ θαλάσσης κεκλιμένη πλάτη και έδρα για άνετο κάθισμα. 

25,00 €

Η Πολυθρόνα Σκηνοθέτη 372985 από ξύλο ευκαλύπτου σε καταπληκτική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

46,00 €

Η Πολυθρόνα Σκηνοθέτη 325-46 σε στυλ αντικέ από ξύλο Οξιάς σε καταπληκτική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα pvc θέλετε. 

40,00 €

Η Πολυθρόνα Σκηνοθέτη 325-42 σε στυλ αντικέ από ξύλο Οξιάς σε καταπληκτική τιμή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε ότι χρώμα pvc θέλετε. 

43,00 €

Η καρέκλα πολυπροπυλενίου SΝΟW κατασκευασμένη από ενισχυμένη ρητίνη με fiber glass για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. UV προστασία για να μην αλλοιωθούν τα χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

0,00 €

Η Πολυθρόνα πολυπροπυλενίου SKY LOUNGE κατασκευασμένη από ενισχυμένη ρητίνη με fiber glass για αντοχή στις καιρικές συνθήκες. UV προστασία για να μην αλλοίωθουν τα χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

19,90 €

Η πολυθρόνα HutingtonBistro είναι σιδερένια σε χρώμα Γκρι wicker ιδανική για την αυλή σας η την βεράντα σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.


46,90 €

Η πολυθρόνα 353-14-001 είναι ο σκελετός του από αλουμίνιο σε χρώμα ανθρακι/γκρι με ρατταν επένδυση. Είναι ιδανική για την αυλή σας η το μπαλκόνι σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.


39,90 € 50,00 €

Η Καρέκλα πολυπροπυλενίου με κλασσικό χαρακτήρα και μεγάλη αντοχή στης καιρικές συνθήκες ειναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν κατι κλασσικο για εξωτερική χρήση.

49,00 €

H Καρέκλα εχει Κεραμικό σκελετό σε μαύρο χρώμα με Μωσαϊκό που της δίνει ένα εκκεντρικό στυλ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

19,90 €

Η Πολυθρόνα Sling textline CDC-016 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρώμα Καφε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μια Άνετη πολυθρόνα που θα δώσει ένα ωραίο ντιζάιν στο χώρο σας!

19,90 €

Η Πολυθρόνα Sling textline CDC-016 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρωμα γκρι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Μια Ανετη πολυθρόνα που θα δώσει ένα ωραίο ντιζάιν στο χώρο σας!

74,90 €

Η Πολυθρόνα Polywood 624-17-002 έχει μεταλλικό σκελετό σε χρωμα μαύρο και το polywood έχει χρώμα καφέ!. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

39,00 €

Η Πολυθρόνα 0005 είναι μεταλλική και είναι βαμμένη με την μέθοδο της ηλεκτροστατικής βαφής που εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα προστασία από σκουριά και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι στοιβαζομενη!

0,00 €

Η Πολυθρόνα SCOTSEL από ξύλο Baboo μεγάλης αντοχής και επειδή είναι ξύλο εμποτισμού διατηρεί την φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα  . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

0,00 €

Η Πολυθρόνα SCOTSEL είναι τύπου relax από ξύλο Baboo μεγάλης αντοχής και επειδή είναι ξύλο εμποτισμού διατηρεί την φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα  . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

0,00 €

Η Πολυθρόνα 92575 είναι τύπου relax με σχοινιά από ξύλο RED SHOREA που μεγάλης αντοχής και επειδή είναι ξύλο εμποτισμού διατηρεί την φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα  . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Φυσικό χρώμα με μαύρο πανί

79,00 €

Η Πολυθρόνα ξύλινη MINIMAL 93146 σε στυλ αντικέ από ξύλο RED SHOREA ειναι μεγάλης αντοχής και επειδή είναι ξύλο εμποτισμού διατηρεί την φρεσκάδα του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εσωτερική και εξωτερική χρήση.